С днешна дата стартирането на онлайн бизнес от нулата е

...
С днешна дата стартирането на онлайн бизнес от нулата е
Коментари Харесай

NEXT BASKET - платформа за онлайн магазини от ново поколение

С днешна дата стартирането на онлайн бизнес от нулата е обвързвано със съществено обмисляне и още по-сериозна инвестиция - на време, на човешки запас и на финансов капитал. Нещо повече - както планирането, по този начин и инвестицията могат да се окажат една голяма черна дупка, в случай че бизнесът няма нужните знания за положителните практики в цифровата среда.

Тези мултиплициращи се провокации са добра вест за потребителя, който печели качество от възходящата конкуренция сред бизнесите онлайн. Но не са толкоз добра вест за започващите бизнеси, които търсят бърза и утъпкана пътека за сполучливи продажби в интернет.

Именно на тези провокации се пробва да отговори нидерландската компания NEXT BASKET със своята новаторска платформа за онлайн търговия, създадена напълно от български програмисти. Днес повдигаме завесата, с цел да ви разкажем малко повече за софтуерните преимущества на новото огромно име на европейската е-комерс сцена.

Как NEXT BASKET трансформира играта в полето на онлайн търговията?

Що се отнася до конкуренцията, NEXT BASKET се цели в мащабите на международни колоси като Amazon, Magento и Shopify. Нещо повече - компанията няма за цел просто да догонва набора от функционалности, а да го надскочи още в първата си версия.

NEXT BASKET е първата платформа в Европа, която предлага решение от вида всичко в едно за онлайн търговия. Това обгръща както основаването на функционален онлайн магазин, по този начин и цялостната му оптимизация, маркетинговите му действия, складирането и фулфилмънта на артикули до 28 европейски страни. Това е първата платформа, която комбинира складови услуги и онлайн магазин, както и първата, която предлага отваряне на магазин в голям брой страни с обезпечена доставка.

NEXT BASKET са прионери също по този начин в консолидираното на ERP система към онлайн платформа и в предлагането на готово софтуерно решение за потребление на стоката във физическия магазин за онлайн поръчки.

Или другояче казано - “ново потомство ” тук не е следващото факсимиле. Напротив, това е действителна поръчка за промяна на метода, по който физически лица и бизнеси могат да ръководят бизнеса си онлайн.

Софтуерни нововъведения в платформата

Създателите на NEXT BASKET си слагат амбициозната цел да разработят решение, което да съчетава еластичност, непоклатимост и безусловно замайващ набор от функционалности. Това се реализира посредством композиция от новаторски софтуерни решения, измежду които:

● Микросървисна архитектура - обособени дребни модули, които се свързват между тях без централен програмен продукт, който да ги ръководи. Това разрешава както еластично разширение в сходство с натоварването, по този начин и извънредно висока скорост на зареждане. А в резултат на това - и отлична основа за оптимизация по главните уеб индикатори, класиращи уеб страницата на челни позиции в търсачките.

● 100% скалируемост на сървърните запаси, което доста понижава разноските за поддържане на сървъри и хостинг. Същевременно, функционалности могат да се прибавят извънредно бързо и бюджетно, без терзания за сървърното пространство.

● Тест за неточности в кода, който трансформира платформата в несъмнено и устойчиво решение с минимално количество бъгове. Точно този автоматизиран тест трансформира NEXT BASKET в едно от дребното налични решения в международен мащаб, уместно за огромни търговци, опериращи с доста артикули, с огромен трафик и на доста разнообразни пазари.

● Вградена лична ERP система за повишение на организационната успеваемост посредством ръководство и възстановяване на метода, по който се възнамеряват и употребяват ресурсите на компанията.

● Вграден личен фулфилмънт складов програмен продукт за обработка на поръчки от клиенти и подготовка на продуктите за спедиция. Партньорите на платформата могат да употребяват личен склад или склад на NEXT BASKET, според от определения вид за съдействие.

Не на последно място, платформата има интегрирани маркетингови системи, основани на изкуствен интелект и варианти за потребление на над 340 функционалности в другите си разновидности.

Сайтът на NEXT BASKET е отворен за запитвания и предложения, а първите работещи магазини се чакат при започване на 2023 година. Дотогава ние продължаваме да следим с любознание разгръщането на един софтуерен артикул от международна големина, умислен и осъществен в България.

В материала има продуктово позициониране
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР