С Денков работя добре. Колегите не си държат на думата.

...
С Денков работя добре. Колегите не си държат на думата.
Коментари Харесай

Борисов: За разлика от Денков, Пеевски е опитен

С Денков работя добре. Колегите не си държат на думата. Когато договаряхме този несъответстващ модел, за Здравната каса те извадиха един преносим компютър, прочетоха едно име на настоящия шеф и ние го подкрепихме. А подуправителя трябваше да бъде излъчен от нас. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Трябва да проявим самообладание и малко образование. Майка ми, Бог да я елементарни, е учителка. Тя щеше да е възмутена от дъното на душата си от това, което се случва в залата. Става въпрос за пост, който е контрактуван. Началникът е техен, министър председателят е техен, министърът е техен. От какво са недоволни? Имам сделка с Кирил Петков, Лена и Асен. С мен бяха Десислава Атанасова и Томислав Дончев. Тя държеше преносимия компютър и четеше от него ”, добави Борисов.

За разлика от Денков, Пеевски е умел

“На времето Станишев допускаше същата неточност.В момента, в който ученият стартира да му дава отговор, той се въздигна на равнището на Пеевски. Те са като скачени съдове и запълват вакуума, който е в ръководството. ”

“Имената, тъй като бяха доста, бяха в нейния преносим компютър. Казах, че ме интересува кой написа в тоя преносим компютър, а не кой го оповестява.

От нашата страна няма да бутнем държавното управление

“Не може да се разчита на тяхната мъжка дума. Исках да ги извадя от залата, само че те се съпротивиха, тъй като споделиха, че това е контрактувано и че не може да имаме министри и зам.-управители. Ще стискаме, до момента в който ни устоят нервите. ”

Моите са здрави, тъй като виждам действителен прогрес за Шенген

“Склонни сме да спасяваме София от спасителите ”, добави Бойко Борисов на въпрос за драмите в Столичния общински съвет с избор на ръководител.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР