С дълбоко прискърбие съобщаваме, че на 1.12.2021 г., на 71-годишна

...
С дълбоко прискърбие съобщаваме, че на 1.12.2021 г., на 71-годишна
Коментари Харесай

Напусна ни емблема на минната индустрия

С надълбоко огорчение оповестяваме, че на 1.12.2021 година, на 71-годишна възраст, напусна този свят уважаваният от всички нас инж. Добри Тодоров Цветков.

Инж. Добри Цветков бе незабравим човек и експерт, посветил над 45 години от живота си на минната промишленост, 15 от които като изпълнителен шеф на Елаците-Мед АД. Инж. Цветков управлява компанията с професионална подготвеност, дейна позиция и отговорност, като вземаше точните решение и организираше сполучливи политики във всички области. Той бе измежду хората, които способстваха за развиването на Елаците-Мед като съвременна минна компания, една от водещите в страната, която следва сполучлив бизнес модел и ползва полезностите на корпоративната обществена отговорност.

Като изпълнителен шеф на Елаците-Мед от 2001 до 2016 година  инж. Цветков има изключителна заслуга за решенията, свързани с удължаването на виталния цикъл на рудника и целия минен комплекс и модернизацията на производството, с помощта на което компанията продължава да работи дейно и стабилно.

Сбогуваме се с Човека Добри Цветков, който отдаде доста сили и сила в развойната активност на минерално-суровинната промишленост в България и за развиването на Елаците-Мед и направление „ Миннодобивна активност “ в Група ГЕОТЕХМИН.

За нас бе огромна чест, че имахме опцията да работим дружно!

Поклон пред светлата му памет!

Колегите от Елаците-Мед и Група ГЕОТЕХМИН
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР