С чудо на планетите започна 2023 г. Щит се появи

...
С чудо на планетите започна 2023 г. Щит се появи
Коментари Харесай

Прочут астролог разкри: 2023 започна с чудо

С знамение на планетите стартира 2023 година Щит се появи на звездното небе. Той ще пази хората и народите в усложнение, разкри астрологът Филип Филипов, написа Флагман.бг. Филипов е фамозен у нас. Той предсказа терористичния акт на бургаското летище, както и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

„ В интервала 30.12-1.01 небето осъществя мощна настройка сред седем планети: съвпадът на Венера, Меркурий и Плутон, който господства с мощната си астрална сила, съответствува на Луната с Ерида, и по-късно надлежно планетите Сатурн и Нептун.
-->
Тази небесна трапецовидна форма, наречена „ Щит ”, демонстрира трансформационни и преструктуриращи галактически сили, ориентирани към  дълбоките психични, кармични и духовни процеси в самостоятелния и всемирен живот “, написа във Facebook известният астролог и физик.

 „ Смисълът на тази астрологична настройка се концентрира в изразите: групова отбрана, загадка отбрана при проблем, другарска угриженост и подпомагане. Това значи, че хора, които изпадат в обстановка на усложнения, ще получат в началото на Новата година другарска поддръжка или отбрана от обществото “, прибавя той.

„ Така ще се преодолеят проблеми по вътрешен метод, който осъществя загадка отбрана и подпомагане в съдбоносен миг. Това включва психически прозрения, кармична мъдрост и духовно израстване.

Изводът от тази астрологична класификация е, че хората, изправени пред компликации, ще намерят разтуха в своята общественост при започване на Новата година - те ще се усещат в сигурност с навременна протекция и другарска поддръжка, която ще им помогне да се оправят “, изяснява още астрологът.

„ Това показва както на персонален, по този начин и на световен проект груповата отбрана, която дава помощ на тези, които при започване на Новата година се намират в уязвимо състояние и държат проблемите си скрити.

Следователно при започване на Новата 2023 година хората и народите, които са в усложнение и потребност могат да получат навременна помощ от другите “, прибавя Филипов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР