С четири гласа за и един въздържал се Съветът за

...
С четири гласа за и един въздържал се Съветът за
Коментари Харесай

СЕМ одобри новото ръководство на БНР

С четири гласа " за " и един " въздържал се " Съветът за електронни медии (СЕМ) утвърди новия Управителен съвет на Българското национално радио по предложение на новоизбрания общоприет шеф Светослав Костов, оповестяват от БНР.
В новия Управителен съвет влизат юристите Галя Тренчева и Димитър Димитров и публицистите Стефан Ташев и Мария Маркова. В съвещанието на Съвета за първи път взе участие и новоизбраният член на медийния регулатор от парламентарната квота Галина Георгиева.
Преди месец Костов завоюва конкуренцията за началник на БНР с 3 на 2 гласа, надделявайки над Митко Димитров. Той получи поддръжката на Бетина Жотева, Розита Еленова и София Владимирова.
Костов има богат опит в БНР, където заема разнообразни позиции повече от 20 години. За последно той бе шеф на радио " София ". Назначаването му донесе и първите огромни рокади – новият началник на радио " София " е 27-годишната Роселина Петкова, която е социолог и е водила утринна графа в радиостанцията.
Веднага след назначението си тя е уволнила основния редактор на радиото - Антония Енева, защото участвала на чуването в Съвет за електронни медии на Александър Велев - доскорошен общоприет шеф на БНР и претендент за нов мандат, съгласно източници на OFFNews.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР