С бурно море и ветровито време Несебър отбелязва днес празника

...
С бурно море и ветровито време Несебър отбелязва днес празника
Коментари Харесай

Несебър отбелязва днес празника си

С бурно море и прохладно време Несебър отбелязва през днешния ден празника си. Той е отдаден на положителното и добрините, които всички ние като общество вършим, сподели кметът Николай Димитров. Началото бе обещано с празнична литургия в храм " Успение Богородично " и продължи с тържествено издигане на Националния байрак на пилоните до крепостните стени. Песните на Тони Димитрова посрещат туристите на влизане в Стария град.

Градът на Юнеско  е цялостен с туристи и въпреки летният сезон да стартира страхливо по обясними аргументи, какъв е като цяло ще може да го обобщим на есен, отговори кмета Николай Димитров за посещаемостта тази година. Според някои от търговците, туристи има, само че не купуват, задоволително. Според други пък това е най-силният досега сезон.

Празничната стратегия продължава в 20.30 часа на площад Жулиета Шишманова ще стартира концерта на вокална група " Морски звездички ", а по-късно на сцената на Амфитеатъра ще се качи отбор " Филип Кутев ". Кулминация на празничния ден е концерта на групите Four и Фондацията в 21 часа още веднъж на крепостните стени, За край е планувано зрелищно светлинно шоу. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР