С благотворителен концерт Дневен център за пълнолетни лица с увреждания

...
С благотворителен концерт Дневен център за пълнолетни лица с увреждания
Коментари Харесай

С благотворителен концерт ДЦПЛУ ”Подай ръка” отбеляза 10-годишнината от създаването си

С благотворителен концерт Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „ Подай ръка ” означи 10-годишнината от основаването си.

В програмата участваха както самите консуматори на обществената услуга, по този начин и гостуващи обединения и реализатори. Освен да се насладят на музикалните гении на потребителите на Център в залата на Общинския културен център, феновете на концерта имаха опция и да си закупят направени от тях благодарение на обществените служащи разнообразни типове декоративни продукти и аксесоари. Именно финансиране на закупуването на материали за направа на сходни продукти бе подаръкът на управлението на Община Разград за годишнината.

От името на кметската администрация одобрение към потребителите и обществените служащи насочи заместник-кметът Добрин Добрев. Той съобщи, че за десетгодишния интервал от основаването си ДЦПЛУ се е трансформирал в институция освен в обществената сфера, само че и в обществото. „ Направихте чудеса, за което получавате възторженостти от управлението на общината. Че работите с готовност и отговорност, се вижда при визитите ни в Центъра по доволните лица на потребителите ” – безапелационен бе господин Добрев. Той пожела на обществените служащи да продължат да работят все по този начин отдадено и да радват потребителите на обществената услуга.

Сред феновете на прелестния концерт бе и заместник-кметът Хабибе Расим, цветя с изключение на управлението на Община Разград изпратиха: Областна администрация, ДГ №6, КЦНСТДУ, Дом за остарели хора и Център за работа с деца на улицата.

Освен песните и танците на всички консуматори на Центъра, в програмата участваха и солистите Станка Борисова и Свилен Радев, както и гостуващите обединения и реализатори: ДГ ”Славейче ”, Хайредин Недев и Текин Зекериев от Школата по поп пеене в ЦПЛР ЦРД с началник Свилена Дечева, ТФ ”Феникс ” при ЦРД с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР