С благотворителен концерт абитуриентите от английската езикова гимназияГео Милев“ в

...
С благотворителен концерт абитуриентите от английската езикова гимназияГео Милев“ в
Коментари Харесай

Абитуриентите на Английската правят изпращане с концерт в помощ на болни деца

С благотворителен концерт зрелостниците от британската езикова гимназия„ Гео Милев “ в Бургас ще кажат „ Сбогом “ на ученическия живот. Дванадесетокласниците на една от най-елитните гимназии в града са събрали музика, песни, танци и скечове в спектакъла „ Down Together “.

Името на спектакъла не е инцидентно определено. Средствата от продажбата на билетите ще бъдат дарени на плана „ ДаунТаун “, основан в поддръжка на хората със Синдром на Даун в Бургас. Дори на крачка от завършването си, учениците от дванадесетите класове за следващ път демонстрират съпричастност и обществена отговорност, поставяйки фокуса на своя празник върху значими за обществото дела.

Спектакълът „ Down Together ”ще бъде показан на 16 май от 18 ч. в Летния спектакъл. Билетите са с цена 5 лева за брой и могат да бъдат закупени в деня на събитието от 17:30 часа от касата на Летния спектакъл. Випуск 2023 на АЕГ „ Гео Милев “ кани всички поданици и посетители на града да станат част от „ Down Together ”и дружно да сътворят следващото малко знамение за „ слънчевите деца “ на Бургас.

Официалното изпращане на ВИПУСК 2023 на АЕГ „ Гео Милев “- Бургас ще се организира на 17 май в 10:40 в двора на гимназията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР