С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит

...
С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит
Коментари Харесай

Свещеници даряват кръв за пациентите във ВМА

С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит Софийски свещенослужители от Софийската митрополия ще се включат в самодейността на Военномедицинска академия (ВМА) " Бъди един от нас! Дари кръв – избави живот! ".

 

За поредна година и във връзка Деня на християнското семейство свещенослужители, дружно със свои близки, ще дарят кръв за нуждаещите се пациенти. Акцията ще се организира на 21 ноември 2023 година, от 14.00 до 17.00 часа, в Кръвния център на лечебното заведение. Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от задачите на ВМА.

 

В тази връзка от време на време се провеждат акции, имащи за цел да съсредоточат вниманието върху кръводаряването като израз на взаимност и присъединяване на цялото общество.

 

Извън акциите „ Бъди един от нас! Дари кръв – избави живот! ”, всеки искащ може да подари вяра на болен в неволя в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа. За спомагателна информация можете да се обадите на: 02/ 92 25 506. Благодарим на всички, които ни оказват помощ в борбата за живот!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР