С благодарности към премиера Бойко Борисов и управляващите се обърна

...
С благодарности към премиера Бойко Борисов и управляващите се обърна
Коментари Харесай

Желяз Андреев: Видях колко е хубаво да имаш подкрепата на държавата си

С благодарности към премиера Бойко Борисов и ръководещите се обърна Желяз Андреев, откакто стана ясно, че алената бюлетина за него към този момент е свалена. Младият мъж и още четирима българи бяха застрашени от екстрадиция предходната година поради това, че са работили във компания, нарушаваща ембаргото за търговия със Сирия.

„ Обадиха ми се от екипа на господин Борисов, оповестиха ми, че бюлетинът е свален и ме посъветваха да подам молба до основния прокурор, с която да желая противоположна връзка за статуса на този червен бюлетин, като предходната седмица получих и формалния документ. Определено се усещам омекотен. Нещата са много по-спокойни. Видях какъв брой е хубаво да имаш поддръжката на страната си. Всъщност те станаха много по-спокойни от началото на ноември месец предходната година, когато публично разбрахме, че Щатите са отдръпнали своето искане за екстрадиция. Така че това, което се случва последните две седмици, беше по-скоро предстоящата развръзка”, описа Андреев пред БТВ.

Преди дни Андреев се срещна с премиера Борисов и основния прокурор Сотир Цацаров в Министерския съвет: „ Те ми обясниха, че са били много сложни договаряния, че са положени много старания, само че значимото е крайната позитивна развръзка”.

Желяз показа, че към този момент няма проекти да отпътува за Америка. Разказа също по този начин, че сега работи в ИТ сферата и се занимава с техническа поддръжка. Не счита, че неприятностите предходната година са били по негова виновност. „ Не е било моя работа да ревизира компанията. Да, мога да кажа, че несъмнено мога да бъда по-внимателен, само че казвайки това, не споделям по никакъв метод, че е моя грешката, довела до цялата тази ситуация”, разяснява Андреев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР