С атрактивна програма Велико Търново ще посрещне новата 2023 година.

...
С атрактивна програма Велико Търново ще посрещне новата 2023 година.
Коментари Харесай

Велико Търново посреща Нова година с „Мери Бойс Бенд“, Фолклорен ансамбъл „Искра“ и БТР

С атрактивна стратегия Велико Търново ще посрещне новата 2023 година. Жителите и гостите на старопрестолния град ще се насладят на осъществяванията на едни от най-популярните български групи - „ Мери Бойс Бенд " и рок-легендите от БТР. А по традиция, в минутите на новогодишната нощ Професионален фолклорен отбор „ Искра " ще зарадва празнуващите с пъстра палитра от достоверна българска национална музика, заяви " Труд бг ".

Празничната стратегия стартира в 22,30 ч. пред постройката на Общината. Първата част - до среднощ, е отредена за „ Мери Бойс Бенд ", спечелили сърцата както на българската, по този начин и на европейската публила.1 В 23,50 ч. ще бъде отслужен празничен благослов, а кметът Даниел Панов ще поздрави жителите и гостите на Велико Търново и ще посрещне дружно с тях Нова година.

Точно в среднощ с първите секунди на 2023-а година небето над града ще бъде обагрено от празничните илюминации и фойерверки. Голямото новогодишно хоро ще бъде поведено от Ансамбъл „ Искра ". А кулминационна точка на празничната стратегия ще са осъществяванията на обичната рок-банда БТР.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР