С амбицията да продължи да управлява в Пловдив се събраха

...
С амбицията да продължи да управлява в Пловдив се събраха
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ стяга редиците за изборна победа в Пловдив

С упоритостта да продължи да ръководи в Пловдив се събраха симпатизанти и членове на партията в града. Подкрепа за претендента за кмет Костадин Димитров пристигна да съобщи персонално водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Пред стотици членове и симпатизанти на партията с изключение на Димитров бяха показани и шестте претенденти за районни кметове, както и листата за общински съветници.

" Време е да решим проблемите с финансовата рецесия в общината, ясно и тъкмо да определим приходната и разходната част. Разширяване на Пловдив, свързване на кварталите Южен и Тракия, продължението на бул. " Северен " ще се случи, даде обещание претендентът за кмет Костадин Димитров.

Той разгласи, че желае разширение и на културния календар, река Марица да бъде разчистена, хълмовете да спрат да са неглижирани. " Пловдив - град на хората, пешеходните пространства са изключителна обществена облага ", акцентира той.



Очаквайте детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР