С Ален бяхме двойка около година, преди всеки от нас

...
С Ален бяхме двойка около година, преди всеки от нас
Коментари Харесай

Най-вълнуващия момент в живота ми: Преспах с бившия си приятел, за да го обуча в изкуството на любовта

С Ален бяхме двойка към година, преди всеки от нас да продължи по своя път в живота. Връзката ни беше платонична и постоянно съм чувствала, че не е задоволително зрял за мен. Ален одобри зле раздялата ни, само че в последна сметка я преодоля и с времето останахме положителни другари. Празнувахме дружно рождените си дни, а от време на време се срещахме на кафе. Преди няколко години той ми сподели, че се е влюбил в друга жена, която е доста специфична за него. Скоро по-късно се срещнах с Таня – интелигентна, привлекателна дама. Според мен двамата си подхождаха и бяха идеални един за различен. Година по-късно Ален ме помоли да се забележим уединено. Тъй като с Таня на процедура бяха неразделни, си помислих, че молбата му е прекомерно необикновена.

Въпреки това се съгласих да се срещнем. Когато някогашният ми другар дойде, забелязах, че е нервозен и непосредствено го попитах какво не е наред.
Ален се изчерви и сепнато ми призна, че му липсва  опит и се опасява да не разочарова Таня в леглото. По-късно разбрах, че след нашата разлъка е правил обич единствено един път, с жена, която е срещал инцидентно. Опитът му се оказал същинска злополука и го е предиздвикал да сложи под подозрение личните си качества на добър ухажор. И в този момент той търсеше съвет от мен, опасявайки се да не направи същата неточност с Таня. Знам, че наподобява необичайно да приказвам за интимни връзки с някогашния си ухажор, само че с Ален бяхме израснали задоволително, с цел да сме близки другари, които могат да разискват всевъзможни тематики.

Разговорът ни разкри много изненадващи детайлности – той не знаеше доста за женската анатомия или по какъв начин да докара дамата до оргазъм. Искрено желаех да видя моя добър другар благополучен, по тази причина сторих нещо, което в никакъв случай не съм мислила, че ще направя – предложих му да го науча по какъв начин се прави обич.
Обясних, че ще е просто урок и не желая нищо в подмяна. Освен това го накарах да обещае в никакъв случай да не споделя на Таня за нашата спогодба. Отне известно време, до момента в който Ален одобри странното ми предложение. Естествено, той искаше да бъде правилен на обичаната си, само че аз му заявих, че по този начин единствено ще избави връзката си. Да бъда учителка на някогашния си, не се оказа толкоз елементарно.

Първоначално и двамата се смутихме, но с напредването на „ урока “, задръжките ни паднаха. Показах му всички женски горещи точки и му разреших да ги допре. Научих го и по какъв начин да чете езика на тялото, с цел да разбере от какво има потребност дамата и да усети дали е задоволително възбудена.
Когато „ урокът “ завърши, се почувствах някак отговорна, тъй като в прочут смисъл насърчавах Ален да бъде правилен на Таня. Опитвах се да си внуша, че това е единствено в нейна изгода. Трябва да ви кажа, че откакто се облякохме, и на двамата ни стана неловко. Не знаехме какво да си кажем и небрежно излязохме от хотелската стая.

Ален се свърза с мен няколко седмици по-късно и ми призна, че му е мъчно да одобри обстоятелството, че въпреки всичко е изневерил на Таня. Но откакто се е преборил с угризенията, ми е доста признателен, че съм онази нощ съм го научила на най-важните неща в любовта. Неотдавна получих покана за сватбата им. Отказах я,  макар че се веселя за моя другар, някак си усетих, че и двамата преминахме линията, от която връщане обратно няма.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР