С 10 процента ще вдигнем доходите през следващата година във

...
С 10 процента ще вдигнем доходите през следващата година във
Коментари Харесай

Борисов с гръмка икономическа новина, която ще напълни джоба на всеки българин ВИДЕО

С 10 % ще вдигнем приходите през идната година във всички области. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов по време на 12-ия Летен университет на МГЕРБ.

„ Догодина по това време няма да има място по „ Хемус “, където да не се строи “, съобщи Борисов. Парите към този момент са отделени, уточни той.

„ Аз, в случай че съм на мястото на варненци, ще кажа, че ще понасям ГЕРБ, до момента в който не създадат „ Хемус “, пошегува се министър председателят.

Борисов с разбор от Варна, удари крепко по Българска социалистическа партия! ВИДЕО

Той разяснява и излязлата малко по-рано информация, че Moody’s Investors Service е повишила вероятността на кредитния рейтинг на България на позитивна от постоянна.

Борисов напомни и отчет на рейтинговата организация Fitch Ratings , която по-рано също увеличи вероятността на дълготрайния кредитен рейтинг на Българската банка за развиване.

„ Какво си разрешават тези прогерберски международни кредитни организации да приказват? “, запита иронично министър-председателят.

„ През последните години, това може би и в отговор на президента, България се характеризира с възходящи бюджетни остатъци в случай, че плащаме 2 милиарда и 400 милиона, с цел да сме фактически страна в НАТО и фактически да имаме изтребителна авиация “, разясни още Борисов.

„ За „ Белене “ успяхме освен с дипломация, само че и с доста старания. В този план има смисъл, в случай че бъде конструиран вярно “, уточни министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР