С 10% повече случаи на превишена скорост е засякла полицията

...
С 10% повече случаи на превишена скорост е засякла полицията
Коментари Харесай

Повече случаи на превишена скорост след свалянето на табелите за камерите

С 10% повече случаи на превишена скорост е засякла полицията след свалянето на табелите за камерите на пътя, оповестява Нова тв. Миналата неделя влязоха в действие промени в Закона за придвижване по пътищата, които дадоха повече власт на патрулиращите служители на реда. Освен да снимат без предизвестие, те към този момент могат и да връчват фишове за неплатени санкции на пасажерите в колите.
На близо 70 милиона лв. възлизат несъбраните наказателни суми единствено за миналата година. За сметка на това, единствено за два часа при интервенция " Неплатени санкции " бяха връчени 10 фиша за 1300 лв.. Шест от тях - на еднакъв човек.
Как новите правила принудиха притежател на първокласна кола да слезе от нея, до момента в който не си заплати санкциите за минали нарушавания на пътя?
Проверката за лидера на автомобила и неговия сателит не завършва единствено с неговия фиш за превишена скорост за 200 лв.. 100 лв. дължи и индивидът на мястото до водача – още веднъж за превишена скорост. А за неплатена санкция за говорене по телефона, в този момент притежателят ще би трябвало да повери първокласната си кола на различен водач. Водачът не е във екстаз. На първо място поради изгубеното време, споделя Нова тв.
„ Тогава, когато ме стопираха, категорично попитах къде мога да отида да преведа парите, тъй като поради него не можах да си употребявам отстъпката за заплащане на налози. Трябва на място да отида да го заплащам ”, споделя водачът.
По банков път твърди, че е платил и спътникът в този автомобил, макар че справката в системата на полицията сподели друго. Затова най-добре да си пазим разписките и да оставим нарушаванията в историята.
Проверките на пътя не престават. Полицаите разчитат, че повече от парите водачите ценят личното си време и ще желаят да си го спестят. С цената на изрядно държание на пътя
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР