РЗИ - Търговище с препоръки към шивашка фирма, заради две

...
РЗИ - Търговище с препоръки към шивашка фирма, заради две
Коментари Харесай

РЗИ - Търговище с препоръки към шивашка фирма, заради две заразени с COVID-19 работнички

РЗИ - Търговище с рекомендации към шивашка компания, поради две инфектирани с коронавурис работнички. Здравните управляващи са провели диалог с управлението, набелязани ограничения за персонална сигурност и ограничение опциите за разпространяване на болестта измежду останалите работещи и техните близки, оповестяват от Областния спешен щаб.

Днес област Търговище са регистрирани четири нови случая на Коронавирус - 19. Двама души са приети в болница в Инфекциозно поделение на МБАЛ-Търговище, а другите двама са сложени под домашна карантина за 14 дни или до приемане на негативен резултат от PCR-тест.

За лекуване в Инфекциозно поделение са настанени мъж на 61 година от омуртагското село Плъстина, и жена на 64 година от Търговище. Пациентката работи в шивашка компания в града и последно е била на работното си място на 2 септември. Друга 39-годишна жена от регионалния град, работеща в същото дружество, също е дала позитивна проба за COVID-19. В момента тя не се нуждае от хоспитализиране. Поставена е под домашна карантина, както и контактните й брачен партньор и две деца. Заразена с ковид е и жена на 54 година от Попово. Тя е изследвана по отношение на по-рано открити шест случая на болестта в шивашка компания в града. Тя живее сама. Поставена е под карантина до цялостното й излекуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР