РЗИ-Кърджали напомня, че всички граждани, влизащи на територията на България

...
РЗИ-Кърджали напомня, че всички граждани, влизащи на територията на България
Коментари Харесай

РЗИ-Кърджали с важна информация за пътуващите през ГКПП Маказа-Нимфея

РЗИ-Кърджали припомня, че всички жители, влизащи на територията на България от Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа-Нимфея имат обвързване за показване на специфична декларация.

"Лицата, които не се слагат под карантина, както и лицата, които минават директно през територията на страната, показват на органите на граничния здравен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа–Нимфея, декларация Приложение №1 към Заповед №РД-01-347 от 19.06.2020г. на министъра на опазването на здравето, в която се задължават да съблюдават противоепидемичните ограничения, въведени със заповед на министъра на здревеопазването на територията на Република България, както и че са осведомени с рисковете от болестта COVID-19 ", уведомяват от РЗИ.

Приложенията може да изтеглите тук, като авансово се попълнват и представият на органите на държавния здравен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа - Нимфея.

Морето в чужбина не е митинг. Алтернатива е.

Границата с Гърция беше отворена преди седмица. Още в първите дни трафикът към южната ни съседка беше огромен. Много българи избраха да пътуват за там, с цел да изкарат лятната си отмора. Предимството е, че България и Гърция се споразумяха да няма 14-дневна карантина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР