НЮ ЙОРК (AP) — Сенатор Боб Менендес каза в четвъртък,

...
НЮ ЙОРК (AP) — Сенатор Боб Менендес каза в четвъртък,
Коментари Харесай

Сенатор Боб Менендес разкрива, че съпругата му има рак на гърдата, докато представянето на доказателства започва на процеса срещу него

НЮ ЙОРК (AP) — Сенатор Боб Менендес сподели в четвъртък, че брачната половинка му има рак на гърдата и ще се нуждае от мастектомия, разобличаване изработен тъкмо сега, в който стартира представянето на доказателства по делото му за рушвет в Ню Йорк.

Демократът от Ню Джърси сподели, че разкрива здравословната рецесия на брачната половинка си по нейно искане след многократни запитвания от медиите.

„ Ние, несъмнено, сме загрижени за сериозността и напредналия етап на заболяването “, сподели сенаторът в изказване.

Той добави: „ Тя ще се нуждае от следваща интервенция и вероятно лъчелечение. Надяваме се и се молим за най-хубави резултати. “

Преди това юристите на Надин Менендес желаеха процеса против нея по обвиняванията по делото да бъде отсрочен, откакто тя беше диагностицирана със сериозен здравословен проблем. Съдия Сидни Х. Щайн беше отсрочила процеса най-малко до юли. Тя не се признава за отговорна. Двойката стартира да се среща през 2018 година и се ожени две години по-късно.

Менендес направи из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР