Рязка вълна от публикации за т.нар. кемтрейлс в небесата ни

...
Рязка вълна от публикации за т.нар. кемтрейлс в небесата ни
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Всички, които вярват в това, се нуждаят от сериозна психиатрична помощ

Рязка вълна от изявления за така наречен кемтрейлс в небесата ни заля обществените мрежи през вчерашния ден.

Редица консуматори разгласиха фотоси на кондензационни следи от самолети, съпроводени с текстове, които варираха от почтено задаване на въпроси за какво небето наподобява по този начин до безапелационни констатации, че това са целенасочени пръскания с разнообразни субстанции, измежду които ковид, бактерии, химически детайли и химически съединения за да влошат здравословното положение на нацията.

Цели

" Виждате новия вид на ковид. Изчакаха изборите и започнаха да го популяризират. Виждам, че към момента има " умници ", който не имат вяра, че ни пръскат сякаш сме мишки... Споделете фотоси на небето над обитаемоте места, където живеете, апелирам! Бъдете осъзнати и здрави! “, бе единствено една от стотиците изявления, в съответния случай от профила на потребителя Таня Георгиева. Голяма част от вярващите в пагубния план на кемтрейлс пък не се осмеляваха на свои изявления, само че разясниха под всяка такава и оборваха опитващите се да обяснят, че в явлението няма нищо рисково.

Конденз

По тематиката " Телеграф “ реши да се свърже с проф. Георги Рачев, с цел да почерпи от сериозните му знания както в метеорологията и физиката, по този начин и във философията и публичните науки. " Белите линии в небето, които виждаме след самолетите, са кондензационни следи. Двигателите на самолетите бълват съществено количество въглероден диоксид и фини прахови частици. Тази композиция при срещата си с ледения въздух на 10 000 метра височина кондензира под формата на дребни ледени кристалчета с бяла разцветка. Няма магия, няма интрига, няма пъклени проекти “, изясни проф. Рачев. Той изясни непостоянната природа на тези следи с вариациите на мокрота и температура в разнообразни сектори от атмосферата, през които самолетите минават.

Въпроси

" Всички, които имат вяра в това, че от горната страна ни пръскат с нещо – дано се замислят по няколко въпроса. Защо самолетите пускат отрова от всеки мотор и за какво е належащо това да става през моторите? Къде се създават всичките тези токсини и вируси? Как стигат до летищата? С какво се придвижват до там? Как е допустимо цялата верига личен състав от лабораторията производител през водачите на цистерните, през наземния личен състав на летището и полетния екипаж да не разбере, че придвижва токсини? “, реторично попита проф. Рачев. А най-после диагностицира напълно съществено: " Всички, които имат вяра в това, че ни пръскат с токсини, имат потребност от сериозна психиатрична помощ “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР