Рядката диагноза деменция на Брус Уилис е обяснена от лекари,

...
Рядката диагноза деменция на Брус Уилис е обяснена от лекари,
Коментари Харесай

Диагнозата на деменцията на Брус Уилис е обяснена – включително четири „незабележими“ признака, за които трябва да се следи

Рядката диагноза деменция на Брус Уилис е обяснена от лекари, които предизвестяват хората да внимават за четири „ фини промени “.

68-годишната звезда от „ Умирай мъчно ” беше диагностицирана с фронтотемпорална деменция (FTD) предходната година. Лекарите към този момент разкриха по какъв начин тази рядка форма на заболяването се разграничава от по-известните диагнози като заболяването на Алцхаймер.

Доктор Карън Северсън похвали Брус, че е излязъл обществено със своето положение, надявайки се, че това ще „ насърчи повече проучвания на ■ повърхност. " Тя обаче означи, че не всеки може да си разреши скъпите сканирания, нужни за бърза диагноза. Тя също по този начин загатна, че възрастовите стандарти постоянно блокират диагнозата, защото FTD нормално се среща при хора под 60 години.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Матю Пери „ накара другите хора да се усещат добре “, даже когато „ болката му беше огромна “, споделя другар

Д-р. Джим Джаксън, невроп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР