Руснакът Андрей Рубльов, който наскоро спечели турнира от сериите Мастърс

...
Руснакът Андрей Рубльов, който наскоро спечели турнира от сериите Мастърс
Коментари Харесай

Андрей Рубльов се наложи над Стан Вавринка на турнира в Мадрид

Руснакът Андрей Рубльов, който неотдавна завоюва шампионата от сериите " Мастърс " 1000 в Монте Карло, се наложи над швейцарския деец Стан Вавринка (на снимката) със 7:5, 6:4 за час и 17 минути игра на шампионата от сериите " Мастърс " в Мадрид с награден фонд 7,7 милиона евро. Това бе първи мач на Вавринка в Мадрид от три години насам, защото той пропусна последните издания на шампионата поради травма, предава Българска телеграфна агенция.

Изненадата сервира италианският квалификант Матео Арналди, който се наложи над международния номер 4 Каспер Рууд от Норвегия с 6:3, 6:4. " Топката отскачаше толкоз високо. Това не ми харесваше първоначално, трябваше да се боря. Но не знам за какво, поради корта или напрежението върху него, само че изиграх най-хубавия мач в живота си ", разяснява след триумфа Арналди, който е под номер 105 в света.

В третия кръг той ще се срещне в испанеца Хауме Мунар, който в профил ветерана от Нидерландия Талон Грикспур, който се отхвърли след първия сет.

Руснакът Карен Хачанов се наложи над бразилеца Тиаго Монтейро с 2:1 сета - 6:3, 3:6, 6:3. Представителят на домакините Роберто Батиста-Агут се наложи мъчно над французина Кентен Алис с 4:6, 7:6 (5), 6:3.

Германецът Яник Ханфман, който е под номер 108 в света, също сервира изненада, надигравайки италианеца Лоренцо Музети с 6:4, 7:6 (3).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР