Руслан Мъйнов се завръща на сцената на Сатиричния театър след

...
Руслан Мъйнов се завръща на сцената на Сатиричния театър след
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов се завръща в Сатиричния театър с роля на Луи дьо Финес

Руслан Мъйнов се завръща на сцената на Сатиричния спектакъл след 20-годишна пауза с френската комедия „ Оскар “ от Клод Мание, чиято премиера е на 20 февруари.  " Оскар " е позната френска кинокомедия от 1967 година на режисьора Едуар Молинаро, където основната роля - на Бертран Барние, се извършва от Луи дьо Финес.

На Руслан Мъйнов партнират Александра Сърчаджиева, Симеон Гълъбов, Маргарита Хлебарова, Пламен Великов, Анджелика Джамбазова, Илияна Гекова, Росица Александрова и Игнат Дълбоков, в ролята на Оскар, който е студент от театралния лицей " Любен Гройс ". Режисьор на спектакъла е Венцислав Асенов.

„ Оскар “ от Клод Мание е една от най-абсурдните и непредвидими ситуационни комедии. В една на пръв взор кротка и спокойна заран животът на парижкия милионер Бертран Барние радикално се трансформира. Един след различен на главата му се изсипват упорит счетоводител, лъжлива секретарка, блажен теляк и самозабравила се прислужница, освен това без да броим екстравагантната му брачна половинка, люшкаща се сред меланхолия и полуда ", разяснява режисьорът Венцислав Асенов.

" В комплект с разбунтувала се щерка младеж картинката става все по-абсурдна. Като за похлупак на всичко се появява един позабравен спомен отпреди двадесет и пет години. И къде, по дяволите, е Оскар, който евентуално е татко на детето? Каква сутрин… Много смях и откровено развлечение в една по френски елегантна и безумна комедия. Заповядайте! Нашата цел е мускулната тресчица на вашата диафрагма! ", обръща се режисьорът към феновете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР