Руслан КРИСТАЛОВИЧВръщането под свой контрол на такива важни възлови пунктове

...
Руслан КРИСТАЛОВИЧВръщането под свой контрол на такива важни възлови пунктове
Коментари Харесай

Защо на Русия е нужно да си върне Изюм и Купянск?

Руслан КРИСТАЛОВИЧ
Връщането под собствен надзор на такива значими основни пунктове и селища като Изюм и Купянск би трябвало да стане кардинален въпрос за Русия (да не приказваме за практическия смисъл на такава цел).
Първо, по този метод Министерството на защитата на Руската федерация ще потвърди, че всички, дори най-смелите и решителни инициативи на украинския Генщаб, не костват и изядено яйце. 
Второ, по този начин > ще бъде върнато доверието на съветските граждани  > към Министерството на защитата (не че това доверие е изцяло изгубено, само че, както и да извъртаме, обществото има доста въпроси...) Ще покажем, че ето, да, отстъпихме, с цел да не понесем безсмислени загуби, само че се прегрупирахме и дадохме корав отпор.
Трето, ние би трябвало да  покажем на своите другари и сътрудници, че нашата войска не може да бъде уплашена. Та нали е явно, че съдружниците ни от Организация на контракта за групова сигурност, Китай, редица африкански и близкоизточни страни деликатно наблюдават какво и по какъв начин вършим. Следят и си вършат съответните заключения. Наблюдават ни и оттатък океана. 
В последните 10 години ние непрекъснато се гордеехме със своите въоръжени сили и с оръжието, което те получаваха. Провежданата> Специална военна интервенция (СВО) е и изпит за нашата войска > Четвърто, това е сериозно значимо за опазване на доверието към Русия на украинските жители, които в този момент живеят на освободените територии. Военногражданската администрация на Харковска област нееднократно заявяваше, че Русия е тук вечно. Но след половин година съветската войска изостави някои обитаеми места.
Всичко това са единствено очаквания на създателя, и, за жалост, много призрачни очаквания. Заявлението на Министерството на защитата на Руската федерация, че войските от Изюмско-Балаклейското направление са били оттеглени за " да се реализиран оповестените цели на СВО за освобождението на Донбас ", навежда на доста неприятни мисли. Тъй като единствена цел на интервенцията бе отбраната на Донецката национална република и Луганската национална република. Но на 24 февруари звучаха други думи...
Украйна има мобилизационен капитал от най-малко няколко милиона души. 
Да се смели такава мощ е невероятно. 
Невъзможен е триумф с тези 100-120 батальонно-тактически групи, които задействахме в хода на СВО. 
Вероятно скоро множеството страни от НАТО ще провеждат лагери за подготовка на военни експерти от разнообразни равнища и специалности. Ще има и танкисти, и зенитчици, и снайперисти, и оператори на реактивни системи за залпов огън, и оперативно-тактически ракетни комплекси. Ако не се промени мащабът на самата военна интервенция, след година в Украйна ще се сътвори нова войска.
Против Русия води война не Украйна, а обединените сили на Европа и Съединени американски щати, които въоръжават и упражняват войската на Украйна, оказват разследваща и логистична поддръжка. С това е невероятно да не се съобразяваме, незаконно е да не го разбираме. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР