Руското вътрешно министерство добави американския сенатор Линдзи Греъм в списък

...
Руското вътрешно министерство добави американския сенатор Линдзи Греъм в списък
Коментари Харесай

Русия вдигна мерника на американския сенатор Линдзи Греъм

Руското вътрешно министерство добави американския сенатор Линдзи Греъм в лист за търсене , оповестява Ройтерс.

Във видео, оповестено от кабинета на украинския президент от срещата на Греъм с Володимир Зеленски, сенаторът бе видян да употребява антируска изразителност и да споделя, че поддръжката за Украйна е най-хубавите пари, които в миналото Съединени американски щати са харчили.

Следственият комитет на Русия разгласи, че стартира наказателно следствие на мненията на Греъм . Не се прецизира в какво закононарушение е обвинен.

Греъм оспори съветските рецензии за поддръжката му за Украйна, като акцентира, че просто е похвалил духа на украинците в съпротивата против съветска инвазия с помощта, предоставена от Вашингтон.

Републиканец от Южна Каролина, прочут със своите ястребови външнополитически възгледи, Греъм е открит бранител на засилената военна поддръжка за Украйна в нейната борба против Русия.

Преди това Русия е добавила десетки американски чиновници и определени политици в забранителни спицсъци, забранявайки им да влизат в страната, само че рядко е търсила ареста на високопоставени американски чиновници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР