Руското външно министерство смята, че е време сътрудниците на Алексей

...
Руското външно министерство смята, че е време сътрудниците на Алексей
Коментари Харесай

Захарова: Навални и хората му не са опозиция, а агенти на НАТО

Руското външно министерство счита, че е време сътрудниците на Алексей Навални да спрат да бъдат наричани ”опозицията ”. Говорителят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова упорства, че те биха били по-добре разказани като сътрудници на НАТО, в сравнение с като стандартни политически фигури, както ги показват.
" Трябва да спрем да ги назоваваме съпротива. Опозицията е нещо друго ", сподели говорителката Мария Захарова в четвъртък.

" Те са сътрудници на въздействие и в този момент ще ви го потвърдя ", добави тя.

Захарова напомни по какъв начин основният съдружник на Навални Леонид Волков разкри предходната седмица, че повече няма да организират демонстрации през зимата и възнамерява да изчака пролетта и лятото.

След това, във вторник сутринта, основаният в Литва Леонид Волков разгласи, че трансформира мнението си, предлагайки друга форма на митинг.

" Какво се случи сред 4 и 9 февруари? Това е банално, просто и тъпо ", сподели тя.

" Волков и /Владимир/ Ашурков /друг непосредствен съдружник на Навални, който живее във Великобритания/ имаха онлайн среща през вчерашния ден с Постоянното посланичество на Полша в Европейския съюз, на която участваха и други страни-членки на Европейски Съюз, както и Съединените щати и Англия ",обясни Захарова.

" Един дребен колорит. Този формат - страните от Европейския съюз, плюс Съединените щати, плюс Англия - това не е Европейски Съюз, а НАТО ", посочи тя.

Според Захарова тези страни са споделили на Волков да не чака пролетта, както и че митингите би трябвало да продължат неотложно.

" Независимо по какъв начин го прикривате, както и да го наричате, това е среща с сътрудници на въздействие за дестабилизиране на обстановката в суверенна страна ", заключи тя.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР