Руското външно министерство осъди решението на САЩ за нанасяне на

...
Руското външно министерство осъди решението на САЩ за нанасяне на
Коментари Харесай

С какво американските ракети са по-добри от руските

Руското външно министерство осъди решението на Съединени американски щати за нанасяне на въздушни удари в сирийската зона за деескалация в Идлиб, заяви РИА Новости.

Руските представители оповестиха, че тяхната страна и Турция не са били предизвестени за американските проекти. Според тях по този начин са били нарушени всички договорености.
„ От една страна всички трибуни, в това число и Организация на обединените нации, упорстват за преустановяване на напрежението в Идлиб. Те упорстват за това, визирайки цивилното население. В същото време подценяват огромната централизация на терористи в района.

В същото време Съединени американски щати нанасят въздушни удари. Изниква въпроса с какво американските бомби са по-добри съветските. Надяваме се, че филантропичните служащи на Организация на обединените нации ще вземат в поради последствията от дейностите на Съединени американски щати. Очакваме те да осведомят Съвета за сигурност за следствията от тези дейности. Очакваме отбрана на интернационалното право “, се споделя в изказване на съветското външно министерство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР