Руското външно министерство обвини западните посланици в Москва в намеса

...
Руското външно министерство обвини западните посланици в Москва в намеса
Коментари Харесай

Русия се чуди трябват ли ѝ посланици от ЕС

Руското външно министерство упрекна западните посланици в Москва в интервенция във вътрешните работи на Русия, оповестява " Ройтерс ".

От ведомството означават, че държанието им повдига въпроси по отношение на смисъла на такива пратеници.

Войната в Украйна провокира най-дълбоката рецесия в връзките на Русия със западните страни след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година Президентът Владимир Путин предизвести Запада, че рискува да предизвика нуклеарна война, ако западни войски бъдат изпратени на фронта в Украйна.

Русия се разтревожи, откакто през вчерашния ден външният ѝ министър Сергей Лавров съобщи, че посланиците от страните от Европейския съюз са отказали да се срещнат с него за диалог преди

Попитана от водещия на съветската държавна телевизия Владимир Соловьов дали посланиците на Европейски Съюз схващат своята функционалност, представителят на външното министерство Мария Захарова отвърна, че отводът им да се срещнат с Лавров повдига въпроси по отношение на тяхната роля.
 Медведев изиска Русия да изгони посланиците от Европейски Съюз
Медведев изиска Русия да изгони посланиците от Европейски Съюз

Заради отхвърли им да се срещнат с съветския външен министър Сергей Лавров

" Наистина у всички поражда въпросът какво и за какво вършат, по какъв начин поясняват държанието си на територията на страната ни, в случай че не извършват най-важната си функционалност ? ", посочи тя.

Соловьов означи, че посланиците на Европейски Съюз са участвали на погребението на 1 март на който водещият уточни като техен сътрудник. Навални, чиято гибел в арктическа затворническа колония беше оповестена на 16 февруари, постоянно е отричал да е западен сътрудник.

По думи на Захарова сходно държание демонстрира, че западните посланици в Москва се месят в работите на Русия и вършат " спектакли " , вместо да правят дипломатическата си работа.

Заглавието в телевизионното шоу на Соловьов гласеше: " Трябва ли да бъдат отпратени посланиците на Европейски Съюз? ".

Западът се бори с това каква поддръжка ще даде на украинската войска, откакто съветските сили си върнаха самодейността на бойното поле след несполучливата украинска контраатака предходната година.
 Русия подслушва в Бундесвера за ракетите Taurus за Украйна?
Русия подслушва в Бундесвера за ракетите Taurus за Украйна?

Записаният диалог е по отношение на това дали ракетите биха могли да унищожат съветския мост към Крим

Миналата седмица от среща на високопоставени немски военнослужещи, на която са били разисквани оръжия за Украйна и евентуален удар на Киев по мост в Крим.

Вчера във външното министерство за изясняване на диалозите и помощта, предоставена на Украйна за удари по съветски цели.

Посланикът Александър Граф Ламбсдорф е бил охулен и за опитите на Берлин да ограничи активността на съветски публицисти в Германия.

" Ако посегнат на съветските репортери и доведат проектите си до дъно, немските публицисти ще изоставен Русия " , предизвести Захарова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР