Руското посолство в Берлин получи отказ от германското външно министерство

...
Руското посолство в Берлин получи отказ от германското външно министерство
Коментари Харесай

Берлин отказа на руското посолство достъп до Навални

Руското посолство в Берлин получи отвод от немското външно министерство на настояването за консулски достъп до. Това се показва в коментар на съветското външно министерство, публикуван по отношение на изказванията на чиновници на Федерална Република Германия по време на дебатите в, предава ТАСС.
Руското външно министерство обърна внимание на обстоятелството, че съгласно него степента на изкуствено раздутата нервност към Навални в Германия не понижава. От министерството подчертаха, че смятат изказванията на немските политици, изразени по време на диспути в Бундестага по отношение на твърдяната липса на подготвеност в Русия за разговор с в границите на съществуващите профилирани двустранни механизми, за откровена неистина. „ В това отношение подсещаме, че немската страна продължава да пренебрегва предложенията за определяне на практическо съдействие в полза на изясняване на събитията от по този начин нареченото „ отравяне “ на Навални в границите на правна помощ и съвещания. На 24 септември тази година Генералната прокуратура към този момент е подготвила четвърто искане за правна помощ в това отношение, което е изпратено на немската страна. Продължаваме да настояваме да получим отговор на тези апели ", се споделя в изказването.
 Бойко Борисов осъди отравянето на Алексей Навални Бойко Борисов осъди отравянето на Алексей Навални
Успяхме да намерим относително добър баланс, който, от една страна, да отбрани Гърция и Кипър, а от друга - да даде опция до декемв...
Както добави съветското външно министерство, Берлин не реагира на самодейността на водачите на парламентарните " групи за другарство " в Държавната дума и Бундестага за осъществяване на градивно и независимо следствие на случая и на писмо от съветски депутати, предлагащи да се вкара взаимен руско-германски парламентарен надзор върху следствието на случая с Навални.
Москва означи, че при разбор на обстановката е належащо да се вземе поради мнението на немските лекари. " Пристигналите в Русия немски лекари получиха безконтролен достъп до Навални, резултатите от лекуването му в болничното заведение в Омск и подписаха документи за прекачване на пациента под тяхната професионална грижа ", напомни дипломатическият отдел.
Руското външно министерство предложи вдъхновителите на акцията, целяща демонизиране на Русия и подкопаване на двустранните връзки, да се опомнят. „ От своя страна оставаме подготвени за открит, почтен и учреден на обстоятелства разговор по отношение на обстановката с Навални “, заключи министерството. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР