Руското нападение над Украйна е част от по-голям план за

...
Руското нападение над Украйна е част от по-голям план за
Коментари Харесай

Зеленски: Ако Украйна падне, Русия ще нападне друга европейска държава

Руското нахлуване над Украйна е част от по-голям проект за агресия към демократичните страни в Европа.

Президентът на Украйна, Володимир Зеленски, съобщи пред Народното събрание на Дания, че в случай че Русия успее да превземе Украйна, това ще докара до премеждия и неустановеност за други европейски страни.

Въпреки това той изрази убеденост, че Украйна ще устои на тази опасност.

Зеленски акцентира, че сега Русия нанася болежка и гибел на украински градове и села, като в същото време афишира, че няма да се ограничи единствено с Украйна. Той предизвести, че Русия има упоритости да разшири страданията и несигурността в Европа и в света. Зеленски изрази убеждението си, че всички съседи на Русия са под опасност, в случай че Украйна не успее да устои на експанзията.

Президентът уточни, че интернационалното право се нарушава и че демократичните страни са изправени пред риск да станат цели за разнообразни типове закани. Въпреки това той съобщи сигурно, че Украйна ще оцелее и прикани международната общественост да го види, чуе и поддържа.

Този изказ на Зеленски акцентира уговорката на Украйна да пази своята самостоятелност и териториална целокупност, макар актуалните провокации и закани от Русия, цитира " Фокус ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР