Руският външен министър Сергей Лавров препоръча на САЩ да търсят

...
Руският външен министър Сергей Лавров препоръча на САЩ да търсят
Коментари Харесай

Москва препоръча на САЩ да търсят `украинска следа` в делото за намеса в изборите

Руският външен министър Сергей Лавров предложи на Съединени американски щати да търсят " украинска диря " в делото за интервенция в президентските избори. 

По думите му делото против някогашния началник на предизборния щаб на Доналд Тръмп Пол Манафорт може да бъде разследвано " през Украйна ". 

" Ето, откриха украинска диря във връзка с господин Манафорт и някакъв помощник. Вероятно украинската диря би трябвало да се проверява през Украйна. Те също има какво да опишат за това каква позиция са заемали в предизборната акция на президента на Съединени американски щати ", сподели през днешния ден Лавров, представен от РИА Новости и Българска телеграфна агенция.

На Манафорт и бизнес колегата му Рик Гейтс бяха повдигнати през вчерашния ден обвинявания в 12 точки в границите на следствието за съветска интервенция в президентските избори. 

Според обвиняването двамата са работили за някогашния президент на Украйна Виктор Янукович и неговата Партия на районите против възнаграждения за десетки милиони $, за които не са платили налози.

Белият дом и Кремъл отхвърлят да е имало съветска интервенция в американските избори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР