Руският търговец на оръжия Виктор Бут, който неотдавна беше освободен

...
Руският търговец на оръжия Виктор Бут, който неотдавна беше освободен
Коментари Харесай

Виктор Бут предложи на Тръмп да отиде в Русия

Руският търговец на оръжия Виктор Бут, който наскоро беше освободен от Вашингтон в границите на замяна на пандизчии с Русия, предложи през днешния ден на някогашния американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да получи леговище в Русия, смятайки че той рискува живота си в Съединени американски щати, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Администрацията на президента Джо Байдън няма да се задоволи да Ви прекара през правосъдната и наказателната система. Тя избира по-скоро да постави завършек на живота Ви, в сравнение с да Ви остави да се пречкате на пътя й ", се споделя депеша, изпратена от Бут на Тръмп.

" Вие ще бъдете добре пристигнал в Русия, Вие ще откри тук леговище на мира и ще можете отсам да оглавите битката за американския народ ", добавя търговецът на оръжия.

Задържан в Тайланд през 2008 година Виктор Бут беше наказан в Съединени американски щати на 25 години затвор. Той беше предаден на Русия през декември в замяна на американската баскетболистка Бритни Грайнър, която беше наказана там за трафик на дрога.

Москва и Вашингтон през последните години направиха няколко такива замени.

Русия държи към момента минимум трима американци в пандизите си, измежду които и американския публицист Еван Гершкович, арестуван предходната седмица и упрекнат в шпионаж - първи сходен случай от руската ера, породил остри възражения от страна на западните страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР