Руският спорт отново беше замесен в допинг скандал. Този път

...
Руският спорт отново беше замесен в допинг скандал. Този път
Коментари Харесай

Скандал! Разследват руския национален отбор за допинг

Руският спорт още веднъж беше забъркан в допинг скандал. Този път в обектива попадат футболистите на съветския народен тим по футбол, заяви „ Гардиън “.

Международната футболна федерация ФИФА е почнала следствие против играчите на „ Сборная “, взели участие на международното състезание в Бразилия преди три години.

Футболните управляващи проверяват цялата група от 23-ма футболисти, отпътувала за южноамериканската страна през 2014 година. Някои от играчите и сега носят фланелката на националния тим.

На шампионата в Бразилия Русия отпадна в груповата фаза на шампионата, записвайки две равенства (срещу Алжир и Южна Корея) и една загуба от Белгия.

Петима от националите през 2014 година – Игор Акинфеев, Денис Глушаков, Максим Кануников, Александър Самедов и Юрий Жирков – и в този момент играят в представителния отбор на Русия, който беше отстранен от Мексико в шампионата Купа на конфедерациите.

През идната година Русия ще одобри най-големият шампионат в света на футбола – Мондиал 2018. В момента в страната се организира Купата на конфедерациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР