Руският шампион Спартак (Москва) се класира за четвъртфиналите в турнира

...
Руският шампион Спартак (Москва) се класира за четвъртфиналите в турнира
Коментари Харесай

Спартак вкара 5 пред рекордно малко публика, Попето - резерва

Руският първенец Спартак (Москва) се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на Русия. Отборът на Масимо Карера разгроми с 5:2 Спартак (Налчик) и в идната фаза ще срещне втородивизионния Криля Советов, който изненадващо отстрани Рубин като посетител.

Ивелин Попов беше запаса за “червено-белите”, само че се появи в игра в 78-ата минута на мястото на Денис Давидов. Двубоят на “Откритие Арена” събра единствено 16 522 фенове - антирекорд в семействата на Спартак от началото на сезона.

Гостите изненадващо поведоха с гол на Вениамин Медников, само че до почивката Марио Пашалич изравни. Два бързи гола на Лоренсо Мелгарехо осигуриха успокоение на московчани, само че Магомед Гугуев върна интригата в 58-ата минута. До края първенците преобладаваха и направиха успеха си безапелационна с автогол на Ислам Жилов и прецизен изстрел на Иля Кутепов, който се разписа за пръв път с екипа на Спартак.

Столичният гранд стига до четвъртфиналите в шампионата за първи път от сезон 2010/2011.

Купа на Русия, 1/8-финали:

СПАРТАК (МОСКВА) - СПАРТАК (НАЛИЧК) 5:2
0:1 В. Медников (19)
1:1 М. Пашалич (30)
2:1 Л. Мелгарехо (48)
3:1 Л. Мелгарехо (52)
3:2 М. Гугуев (58)
4:2 И. Жилов (81) авт.
5:2 И. Кутепов (88)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА! Не пропускайте да видите изявите на Ивелин Попов и Георги Миланов, както и всички най-интересни срещи от съветската Премиер лига по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР