Руският сенатор Алексей Пушков се подигра на снимка, на която

...
Руският сенатор Алексей Пушков се подигра на снимка, на която
Коментари Харесай

В Русия се присмиват на Зеленски за снимка с членове на британското кралско семейство

Руският сенатор Алексей Пушков се подигра на фотография, на която президентът на Украйна Володимир Зеленски е сниман с членове на английското кралско семейство. Пушков се изрече по тематиката в профила си в платформата за известия " Телеграм ".

Вчера херцогът и херцогинята на Кеймбридж одобриха Зеленски, който е на посещаване в Лондон, и брачната половинка му Елена в Бъкингамския замък. Снимки от срещата бяха оповестени от пресслужбата на принц Уилям и брачната половинка му Кейт в " Туитър ".

" Все отново има аудитория, където на Зеленски нещо му се получава. Главното е, че не го снимат на огромни срещи на държавни ръководители, а в по-тесен кръг. На срещите на държавните ръководители геният на комедиант не се търси, само че в гостните на знатните - изцяло ", написа съветският сенатор.

Зеленски е във Англия на двудневно посещаване. Днес английският министър председател Борис Джонсън и украинският президент подписаха ново съглашение за политическо съдействие, свободна търговия и стратегическо партньорство. По-рано страните подписаха меморандум за усилване на съдействието във военната и военно-техническата сфера.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР