Руският президент заяви днес, че Русия ще бъде принудена да

...
Руският президент заяви днес, че Русия ще бъде принудена да
Коментари Харесай

Путин: Ще действаме още сега, ако НАТО премине червените линии заради Украйна

Руският президент съобщи през днешния ден, че Русия ще бъде принудена да работи, в случай че НАТО пресече " алените линии " по рецесията с. Москва ще преглежда разполагането на избрани нападателни ракетни уреди на украинска територия като натискане на спусъка, добави той.

В речта си на капиталовия конгрес в Москва Путин изрази вяра, че здравият разсъдък ще надделее от всички страни, само че желае НАТО да е наясно с терзанията на Русия за личната ѝ сигурност, свързани с Украйна, оповестява „ А Нюз “.

" Ако на територията на Украйна се появят някакви нападателни системи, времето за полет до Москва ще бъде 7-10 минути, а при положение на разполагане на хиперзвуково оръжие - пет минути. Само си представете ", сподели Путин. " Какво ще вършим при подобен сюжет? Тогава ще би трябвало да създадем нещо сходно по посока на тези, които ни заплашват по този метод. И можем да създадем това още в този момент. "

Путин съобщи, че Русия напълно скоро сполучливо е тествала нова хиперзвукова ракета с морско базиране, която ще бъде въведена в употреба при започване на новата година. Той сподели, че тя има време за полет от 5 минути при скорост девет пъти по-висока от скоростта на звука. Създаването на такива закани (в Украйна) слага червени линии за нас. Но се надявам да не се стигне до такава степен. Надявам се, че ще надделее здравия разсъдък, а също и отговорността както за нашите страни, по този начин и за международната общественост ", сподели Путин.
Столтенберг: Ако Русия употребява мощ против Украйна, ще заплати висока цена
Русия ще заплати " висока цена ", в случай че употребява мощ против Украйна, а Западът към този момент е посочил, че може да наложи стопански, финансови и по...

По-рано през днешния ден за всяка нова военна експанзия против Украйна. Това се случи преди срещата на НАТО за разискването на въпроса за разполагането на войски от Русия наоколо до южната ѝ съседка.

Русия отхвърли догатките, че е подготвена да стартира нахлуване против Украйна, като съобщи, че това е за всяване на боязън, и съобщи, че напредването на войските ѝ има чисто защитителен темперамент.

Путин съобщи, че Русия има основателни опасения.

" Руската федерация също изпитва известна угриженост от обстоятелството, че наоколо до границите ѝ се организират огромни учения, в това число непланирани, какъвто беше казусът напълно неотдавна в Черно море, когато стратегически бомбардировачи летяха на 20 км от нашата граница. Става дума за оръжия с точно ориентиране, а може би даже и за нуклеарни оръжия ", сподели съветският президент.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР