Руският президент Владимир Путин заяви, че преговорите са единствения начин

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че преговорите са единствения начин
Коментари Харесай

Разрешаване на кризата със Северна Корея може да стане само чрез преговори, според Путин

Руският президент Владимир Путин съобщи, че договарянията са единствения метод за решение на рецесията към Северна Корея, написа Irish Independent, като цитира изявление, оповестено на формалната интернет страница на Кремъл.
„ Важно е да разгадаем проблемите на района посредством пряк разговор, включващ всички страни, без да има предварителни условия (за такива преговори) “, се споделя в известието. „ Провокациите, натискът и войнствената и обидна изразителност са пътя за на никое място “, счита съветският държавен глава “.
„ Според Русия, да се счита, че може да се спре ракетно-ядрената стратегия на Северна Корея извънредно с напън върху Пхенян е неправилно “, цитира на собствен ред ТАСС съветският президент базирайки се на публикация, оповестена във водещи медии на страните членки на БРИКС. По думите на съветския президент, обстановката на Корейския полуостров, която в последно време се изостри „ балансира на ръба на огромен спор “. Путин подсети, че Русия и Китай „ са създали пътна карта за урегулиране на Корейския полуостров и да подкрепи поетапното понижаване на напрежението, основаване на механизъм за дълготраен мир и сигурност “.
Пътната карта изключва използване на мощ и допуска сложно решение на всички проблеми м Корейския полуостров, включително и ядената политика по пътя на дипломацията, посредством разговор и без авансово налагане на условия.
Във вторник Северна Корея изстреля балистична ракета, която прелетя над част от територията на Япония и падна в Тихия океан. По предварителни данни, ракетата е прелетяла 2,7 хиляди км, при височина от 550 километра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР