Руският президент Владимир Путин забрани на чужденци да купуват земя

...
Руският президент Владимир Путин забрани на чужденци да купуват земя
Коментари Харесай

Путин с нови забрани за Крим

Руският президент Владимир Путин забрани на чужденци да купуват земя в Крим и Калининградска област. Указът към този момент е подписан.

Ограничението се отнася за всички задгранични физически и юридически лица.

Решението на съветския президент предстоящо провокира остра реакция в Украйна. Народният представител от фракцията „ Слуга на народа “ Витали Безгин се обърна към управляващите с молба незабавно да реагират на възбраната, написа „ Интерфакс “.

„ Това значи, че кримчаните, които са отказали да получат съветски паспорт, в този момент получават спомагателни ограничавания на правата им. Нов стадий на напън.... “, възмути се Безгин.

От 2014 година, когато Русия анексира Крим от Украйна, са в действие наказания, според които на европейските компании им е неразрешено да получават недвижимости на полуострова.

В края на предходната година президентът Путин направи тържествена гала по откриването на внушителния железопътен мост до Крим. Държавният глава дойде с първия трен от град Керч на Кримския полуостров до континенталния град Таман и по този начин на процедура откри придвижването по 19-километровия мост - най-дългия в Европа. Проектът е на стойност 3,6 милиарда $ и има за цел да укрепи връзките сред Русия и Крим, като ускори товарния превоз и потока от туристи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР