Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин и Макрон обсъдиха подхода на Русия за постигане на потенциално споразумение

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През разиска по телефона спора в Украйна с френския си сътрудник Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на. В диалога той е срещнал Макрон с метода на Москва за реализиране на евентуално съглашение за преустановяване на военните дейности в Украйна. Това заяви Кремъл, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2816
" В отговор на опасенията, изразени от Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на, съветският президент акцентира, че съветските въоръжени сили, участващи в профилираната военна интервенция, вършат всичко допустимо за запазване на живота на цивилните ", се споделя в известието на Кремъл за диалога.

Двамата са разискали и договарянията сред Москва и Киев, както и визията на Русия за това по какъв начин би могло да бъде реализирано съглашение, само че повече детайлности по въпроса не бяха обявени.

Макрон е декларирал пред Путин, че е " извънредно смутен " от ситуацията в Мариупол, който е подложен на непрекъснат обстрел през последните дни, съгласно френското президентство.

Според канцеларията на френския президент, представена от Асошиейтед прес, Макрон е призовал Путин да вдигне обсадата на Мариупол, да даде филантропичен достъп и да подреди неотложно преустановяване на бойните дейности.

На предизборна среща малко преди диалога си с съветския президент Макрон, който ще се бори за нов мандат на изборите през април, сподели, че беседва с Путин, защото има вяра, че съществува път към мира сред съпротивата на Украйна, суровите наказания на Запада и дипломатическия напън.

" Длъжни сме да създадем всичко допустимо да го намерим ", съобщи той.

Разговорът на двамата водачи продължи малко повече от час, посочи Елисейският замък.

По-рано през днешния ден Путин беседва с немския канцлер Олаф Шолц, който също настоя за неотложно помирение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР