Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин пожела на Берлускони крепко здраве

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През поздрави за рождения му ден някогашния италиански министър председател, който през днешния ден навърши 84 години, заяви пресслужбата на Кремъл.

"В телефонен диалог Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През поздрави топло за рождения му ден някогашния министър-председател на Италия, водач на партията "Напред Италия ".

Президентът на Русия му пожела също здраво здраве и най-скорошно възобновяване след прекараното заболяване от ковид ", се споделя в официалното съобщение.

В събота италианският в. "Месаджеро " заяви, че някогашният министър председател остава инфектиран с ковид, като е дал поредна позитивна проба.

Берлускони се усеща добре, в случай че не се брои, че усеща отмалялост, и се намира под карантина в своята вила в Аркора. Във връзка с това са анулирани всички тържества по случай рождения му ден.

Берлускони бе диагностициран с ковид на 2 септември, след което той бе приет в болница с двустранна пневмония в ранен етап. На 14 септември някогашният италиански министър председател бе изписан от болница. Самият Берлускони призна, че в избран миг се е чувствал доста зле и се е страхувал за живота си. Той назова заболяването "адска ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР