Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин предлага презареждане на кибервръзките със САЩ и гаранции за ненамеса в изборите

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През прикани през днешния ден за съглашение сред Русия и Съединени американски щати, с цел да се подсигурява, че няма да има кибернамеса в изборите и вътрешните работи на другата страна, заяви Кремъл, представен от Българска телеграфна агенция.

В изказване преди президентските избори в Съединени американски щати на 3 ноември Путин прикани за презареждане сред Русия и Съединени американски щати и сподели, че желае сред двете страни да бъде подписано съглашение за попречване на произшествия в киберпространството.

Путин предлага Москва и Вашингтон да си сътрудничат в областта на осведомителните технологии, с цел да се насърчи сключването на световен пакт за невмешателство в тази област.

Путин желае взаимно да се създаде и подписа двустранно междуправителствено съглашение за попречване на произшествия в осведомителното пространство по прилика с настоящото съветско-американско Споразумение за попречване на произшествия в намерено море и въздушното пространство над него от 25 май 1972 година

Руският водач предлага възобновяване на постоянния пълномащабен двустранен междуведомствен разговор по основни въпроси за гарантиране на интернационалната осведомителна сигурност на високо ниво, се споделя в текста, оповестен през днешния ден на уеб страницата на Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР