Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

В полунощ влиза в сила примирие в сирийската провинция Идлиб, обяви Ердоган

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи през днешния ден, че на срещата в Москва с турския си сътрудник Реджеп Тайип Ердоган са договорили договорка, която се надява да докара до преустановяване на военните дейности в сирийската провинция Идлиб, съобщи Ройтерс.

Путин сподели, че диалозите с Ердоган са траяли над шест часа.

О своя страна турският президент Реджеп Тайип Ердоган разгласи, че в среднощ влиза в действие помирение в сирийската провинция Идлиб и че Турция ще работи с Русия то да стане трайно, добавя организацията.

Застанал до съветския си сътрудник Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През след шестчасови договаряния в Москва, Ердоган съобщи, че турските военни си резервират правото да отговорят на всяка офанзива на сирийските държавни сили в региона.

Путин и Ердоган са се договорили за основаване на кулоар за сигурност, необятен 6 км на север и 6 км на юг от автомагистрала М4, се споделя в общо изказване на двамата президенти, прочетено от съветския външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Конкретните параметри на действие на коридора ще бъдат съгласувани от министерствата на защитата на двете страни, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР