Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин инструктира плащането в рубли за газовите доставки да започне до края на месеца


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През дефинира краен период до 31 март на кабинета на министрите, централната банка и " Газпром " да извършат смяна на валутата за страните, които преди този момент са наложили наказания на Москва, при закупуването им на съветски газ, заяви в понеделник пресслужбата на Кремъл, представена от БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3354

" Правителството на Руската федерация, дружно с Централната банка на Русия и общественото акционерно сдружение " Газпром ", би трябвало да предприеме набор от ограничения за смяна на валутата на заплащане в съветски рубли за доставките на природен газ за страните от Европейския съюз и други страни, които са въвели ограничаващи ограничения против жители на Руската федерация и съветски юридически лица ", се отбелязва в прессъобщението.

Вчера висшият представител на Европейския съюз Жозеп Борел разгласи готовността на Европейски Съюз да понижи своята газова и петролна взаимозависимост от Москва, като добави, че блокът ще може изцяло да се откаже от съветския газ в границите на 2 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР