Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Звездните приятели на Путин и поддържат ли го за войната в Украйна?


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През си е основал доста политически врагове, само че това в никакъв случай не го е спирало да се сприятелява със звездите, написа The Mirror.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1715
Руският държавен глава всекидневно държи персоналния си живот отвън светлините на прожекторите, само че постоянно подсигурява камерите да снимат моментите, в които се среща с известни персони.

Путин беше сниман с артиста Пол Макартни преди концерт в Москва през 2003 година Седеше с артиста Джак Никълсън на Московския интернационален кино фестивал през 2001 година и даже си води преписка с Памела Андерсън.

Той пиеше питиета с холивудската звезда Леонардо ди Каприо на Международния конгрес за запазване на тигрите в Санкт Петербург през 2010 година и се ръкува с английския супермодел Наоми Кембъл на същото събитие.

Освен тези известни познати, Путин е развил близки другарства с няколко холивудски звезди, които реагираха на войната на Русия против Украйна. Путин бързо губи съдружниците си, като мнозина осъждат ужасяващата му инвазия и офанзиви против беззащитни цивилни.

Как това промени метода, по който известните му другари мислят за него?

Холивудският артист Стивън Сегал има изненадващо другарство с Путин - и даже е бил в дома му.



Звездата от Under Siege и Hard to Kill, който получи съветското си поданство през 2017 година, за първи път се свърза с съветския водач поради споделена обич към бойните изкуства. Роденият в Мичиган артист преди този момент е описвал татко си като " чист руснак ", защото баба и дядо му по бащина линия са били съветски евреи-имигранти и той към момента има някои родственици в страната.

Сегал не упрекна Путин за войната в Украйна и твърди, че " външно " образувание предизвика двете страни да се бият.

69-годишният артист сподели пред Fox News Digital, че гледа на Русия и Украйна " като едно семейство ". „ Повечето от нас имат другари и семейство в Русия и Украйна “, сподели той в понеделник, като отхвърли да вземе страна.

Френският артист Жерар Депардийо е един от най-близките другари на Путин - само че другарството им може да е към своя край, защото той ненапълно изненадващо жигосах " братоубийствената война ".



73-годишният мъж получи съветско поданство, откакто обърна тил на родината си. Депардийо раздразни доста от сънародниците си, като избяга в Русия, което явно направи, с цел да избегне заплащането на огромни налози във Франция след мощно разгласен данъчен спор. Самият Путин подписа декрет за даване на съветско поданство на Депардийо, който разказа Русия като " велика народна власт “.

Депардийо пътува до Русия през 2013 година, с цел да получи публично съветския си паспорт и имаше визита при Путин.

Двамата се ръкуваха и се прегърнаха на срещата в Сочи, макар че представителят на президента сподели, че не е връчил документа персонално.

Актьорът бе поканен да се откри в централната съветска област Мордовия, известна със своите лагери за пандизчии от епохата на Сталин. Местният шеф Владимир Волков сподели, че Депардийо може да избере апартамент или място за изграждане на къща, съобщи организация Интерфакс.

След като дойде в основния град на Мордовия Саранск, артистът сподели новия си паспорт, казвайки: " Много съм благополучен, доста е красиво тук ".

През 2016 година Депардийо провокира отвращение в родната си Франция, защото се появи в реклама, в която се похвали, че е стрелял по елен и че е руснак.

Но в този момент любовта сред Путин и Депардийо може да е към своя край, защото артистът жигосах войната на Русия с Украйна.

Шокиращо филмовата звезда разгласява фотография в Instagram с обръщение: „ Русия и Украйна постоянно са били приятелски страни “.

„ Аз съм срещу тази братоубийствена война “, добави той. „ Казвам: „ Спрете оръжията и преговаряйте. “

Въпреки това украинският народ надали ще промени мнението си за Депардийо поради предходните му връзки. Още през 2015 година украинското държавно управление включи френския артист в лист с културни дейци, които съставляват опасност за сигурността на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР