Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин предложи помощ на Китай в ситуацията с коронавируса

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През сподели, че страната му е подготвена да помогне на Китай в превъзмогване на последствията от болестта с ковид, съобщи ТАСС. Путин също по този начин изрази убеденост, че с помощта на решителните ограничения, взети от китайското управление, разпространяването на епидемията ще бъде спряно, а вредите от нея минимализирани.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и канадският министър председател Джъстин Трюдо са провели телефонен диалог, в който са разискали с изключение на търговски въпроси и обстановката с епидемията от новия ковид, съобщи ТАСС.

Русия затвори границата си с Китай поради новия вирус

Същевременно откривателят Гейбриъл Леунг от Хонконгския университет счита, че до 75 800 души може да са били инфектирани с новия ковид, тръгнал от китайския град Ухан, съобщи ДПА. Леунг и други учени са създали планирани модели на мащабите на болестта и въз основата на тях са разгласили публикация в научното издание "Лансет ". Учените предизвестяват управляващите по света да изготвят проекти за деяние и за интервенция изключително в градове, които са в близки връзки с Ухан и други китайски мегаполиси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР