Руският президент Владимир Путин въвежда ограничения във вноса и износа

...
Руският президент Владимир Путин въвежда ограничения във вноса и износа
Коментари Харесай

Русия въвежда ограничения във вноса и износа

Руският президент Владимир Путин вкарва ограничавания във вноса и износа на избрани артикули и първични материали от Русия през тази година с продуктови описи, които би трябвало да бъдат завършени от държавното управление, според декрет за специфични външноикономически ограничения, съобщи ТАСС.

„ Гарантирайте използването на следните специфични стопански ограничения до 31 декември 2022 година: възбрана за експорт и импорт на артикули и/или първични материали в сходство със описи, избрани от държавното управление на Руската федерация “, се споделя в документа.

Правителството ще би трябвало да дефинира листата на страните, наранени от рестриктивните мерки, в границите на два дни. Те няма да включват артикули и първични материали, транспортирани от жители за персонални потребности.

Освен това на кабинета ще бъде разрешено да дефинира особеностите на използването на тези ограничения във връзка с избрани артикули или избрани хора и компании.

Русия наложи специфични стопански ограничения в отговор на „ вражески дейности “ на Съединени американски щати и други страни и интернационалните организации, както и краткотрайни ограничения, ориентирани към обезпечаване на финансовата непоклатимост на страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР