Руският президент Владимир Путин упрекна днес Запада, че играе, по

...
Руският президент Владимир Путин упрекна днес Запада, че играе, по
Коментари Харесай

Путин обвини Запада, че играе опасна и кървава игра

Руският президент Владимир Путин укори през днешния ден Запада, че играе, по думите му, " рискова, кървава и мръсна " геополитическа игра, само че добави, че Съединени американски щати и техните съдружници най-после ще би трябвало да приказват с Русия, съобщи Ройтерс.

" Господството над света е това, което така наречен Запад е сложил като залог в тази игра, само че играта е рискова, кървава и бих споделил мръсна ", сподели Путин пред участници в дискусионния клуб " Валдай ". " Който сее вятър, както споделят, ще пожъне стихия ", съобщи той.

" Винаги съм вярвал и не преставам да имам вяра в здравия разсъдък, по тази причина съм уверен, че рано или късно новите центрове на многополюсния международен ред и Западът ще би трябвало да стартират диалог сред равни за общото бъдеще и колкото по-рано, толкоз по-добре ", сподели Путин.

Руският президент уточни, че Западът, омаян от нахален колониализъм, е съдействал за разпалването на войната в Украйна и се пробва да ускорява рецесията към Тайван в опит да наложи световното си владичество, съобщи Българска телеграфна агенция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР