Руският президент Владимир Путин удължава до 31 декември 2025 г.

...
Руският президент Владимир Путин удължава до 31 декември 2025 г.
Коментари Харесай

Путин удължи с 30 месеца санкциите срещу Запада

Руският президент Владимир Путин удължава до 31 декември 2025 година периода на ответните стопански наказания, които наложи през март 2022 година в отговор на " неприятелските дейности на Запада ". Това визира България, останалите страни от Европейски Съюз, Англия, Съединени американски щати, Канада и др. 

Това излиза наяве от текста на декрет, който е оповестен в съветския формален онлайн портал за правна информация, предаде ТАСС, представени " Ройтерс ".

Указът, подписан на 8 март 2022 година от Путин, беше в действие до 31 декември 2023 година С него беше неразрешен износът от Русия и вносът в страната на артикули и първични материали, които са посочени в санкционен лист, одобрен от съветското държавно управление. В него са включени софтуерно, телекомуникационно, електрическо и здравно съоръжение, транспортни средства и селскостопански машини. Ограничен е износът на дървен материал, торове, първични материали за химическата индустрия, на зърнени култури и така нататък Допуска се изключение за вноса и износа на артикули за персонално прилагане от страна на физически лица. 

Забранени са покупко-продажбите с задгранични физически и юридически лица, които попадат под удара на глобите, наложени от Москва. Руските жители и компании имат право да не извършват свои отговорности към тези лица, се показва в указа на президента.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР