Руският президент Владимир Путин сподели публично, че не разполага със

...
Руският президент Владимир Путин сподели публично, че не разполага със
Коментари Харесай

Путин нямал смартфон

Руският президент Владимир Путин показа обществено, че не разполага със смарт телефон, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Това стана ясно по време на негов разговор с президента на фамозния Курчатовски институт Михаил Ковалчук, по време на съвещание на Съвета по просвета и обучение в Новосибирск през днешния ден.  

" Михаил Валентинович, Вие казахте, че всеки има смарт телефон. Но аз нямам подобен, а също и Вие, виждате ли? А казвате, че всеки има ", сподели Путин, представен от интернационалните медии. 

По време на своето изявление ученият означи, че всички присъстващи имат смарт телефони. Путин обаче обърна внимание, че самият той няма подобен. В изявлението си Ковалчук обърна вниманието на присъстващите, че с цел да обработи единствено едно гласово известие, актуалният смарт телефон изразходва толкоз сила, колкото е нужна, с цел да се подгрее до шупване 1 литър вода. Тук Путин още веднъж се е намесил с усмивка и споделил, че в случай че водата е чиста, не е належащо да бъде кипвана.

ТАСС напомня, че още през 2014 година прессекретарят на президента Дмитрий Песков заяви, че Путин няма собствен мобилен телефон, а избира да употребява " други способи за връзка ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР