Руският президент Владимир Путин смути американска журналистка, като й направи

...
Руският президент Владимир Путин смути американска журналистка, като й направи
Коментари Харесай

US красавица промени света! Какво направи на Путин

Руският президент Владимир Путин смути американска журналистка, като й направи обществен комплимент. Това се случи по време на изявлението му при започване на Руската енергийна седмица, което бе модерирано от журналистката на CNBC Хадли Геймбъл.

Стопанинът на Кремъл назова Геймбъл " красива жена ", до момента в който отговаряше на неин въпрос и се опитваше да я убеди, че е била подведена по отношение на доставките на газ за Европа, написа dariknews.bg.

" Красива жена, хубава. Казвам й едно, само че тя твърди нещо напълно друго. Сякаш не чу това, което споделих... Тя ми споделя: Вие не доставяте газ за Европа по тръбопровода. Заблуда. А вие, скъпа сътрудник, и всички, които се хранят с информация от такива източници.

Увеличаваме доставките за Европа от " Газпром " - с 10%. Като цяло Русия усили доставките за Европа с 15% ", сподели Путин пред журналистката. 

Преди това представителката на телевизия CNBC попита президента по какъв начин Руската федерация може да накара Европа да повярва, че с е благонадежден сътрудник, „ когато не доставят нужните количества по газопроводите “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР