Руският президент Владимир Путин се готви за апокалиптична атака. Ако

...
Руският президент Владимир Путин се готви за апокалиптична атака. Ако
Коментари Харесай

Британски полковник: Путин се готви за апокалиптична атака, НАТО е пред война

Руският президент Владимир Путин се готви за апокалиптична офанзива. Ако Украйна падне, Западът не би трябвало да има илюзии, че идната му цел ще е друга от НАТО.

Пенсионираният полковник от английската войска Хамиш де Бретън-Гордън уточни за The Telegraph, че западните страни би трябвало да продължат да дават оръжия на Киев. Ако това не бъде направено, тогава до няколко години НАТО ще бъде във война с Русия.

Британският полковник изрази убеденост в това, разяснявайки слуховете, че Русия в този момент приготвя „ решителна атака “, която може да обърне хода на войната в своя изгода, написа The Telegraph. Той означи, че в навечерието на изборите Путин ще би трябвало да показва триумф на фронта. И е подготвен на „ всичко “, с цел да го направи.

Според него е допустимо Путин да употребява по-мощни оръжия (ядрени, химически или биологични) и, несъмнено, няма да спре на украинската граница и по тази причина е време Западът най-сетне да се „ разсъни “.

Склонността на съветската страна към милитаризация и възходящите апели за по-голяма атака би трябвало да служат като предизвестие, че Западът би трябвало да е изцяло наясно с това, акцентира Бретън-Гордън.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР